ROOM ONE-TWENTY-ONE

Historisch Naarden Vesting

ROOM ONE TWENTY ONE in Naarden Vesting

Appartement te huur per dag of week in een historisch monument in Naarden Vesting op 20 minuten van Amsterdam. Voorzien van alle hedendaags comfort en met een ruim balkon.

Het 200 jaar oude monumenten huis is door ons compleet gerestaureerd en voorzien van alle hedendaagse comfort.  De zolder verdieping is een prachtige ruimte waar onze, voornamelijk buitenlandse, vrienden logeren. Een groot deel van het jaar wordt de verdieping echter niet gebruikt. We nodigen vriendelijke reizigers uit om van onze gastvrijheid te genieten, inclusief het hartelijke welkom van onze drie honden. 

Indien u dat wilt, halen wij u op uit Amsterdam of van Schiphol.

Er is ruime mogelijkheid tot parkeren voor de deur en het is gratis. 

Naarden Vesting

Naarden-vesting is een oude vesting stad vol historische elementen en slechts 20 minuten rijden van Amsterdam. 

Het is een van de weinige vesting steden, met ster vorm, die Nederland rijk is. De stad is nog totaal ommuurd en de wallen en vesting grachten zijn in hun oorspronkelijke staat behouden gebleven. U kunt een wandeling van 3,5 kilometer om de vesting maken.  

Naarden-vesting heeft vele goede restaurants, gezellige kroegen, een knusse wijnbar, een AH winkel, antiek en kleding winkels op loop afstand. ( max 3 minuten)

Dichtbij is het station Naarden Bussum met een directe trein verbinding naar Amsterdam en vele andere steden. 

HANSIE forever foundation

Het geld gaat naar de HANSIE forever foundation

http://www.hansieforever.nl/

http://www.wearefairplay.com/

Verken Nederland met video ★★★★★

 destinationthenetherlands.nl/nl

Destination NL belicht Nederland in al zijn facetten. Ondernemerschap, ontspanning, vermaak, sport, innovatie, Dutch Design, kunst, steden, bezienswaardigheden, lifestyle en hotels, om maar wat te noemen. Bekijk de video, laat u inspireren en klik door naar de betreffende website voor meer informatie of boekingen.